Training & Coaching bij organisatieveranderingen
“Als harder werken niet meer werkt” - Daniel Ofman
Wimatch helpt grip te krijgen op onproductieve gedachten en emoties
“You can't stop the waves, but you can learn to surf.” ― Jon Kabat-Zinn
WiMatch helpt je met jezelf bezig te zijn, zonder moeten
“Je kunt worden wie je wilt zijn” – Marijke Korendijk

Teambuilding met sociale betrokkenheid

images
Teambuilding met sociale betrokkenheid

Mooie combinatie van inhoud en fun.

Dan is dit het antwoord…..

Programmaschets

1. Teambuildingsworkshop
2. Bezoek aan stichting Jarige Job
3. Frisse neus stadswandeling
4. Walking dinner in Markthal

1.Teambuildings workshop

Algemene doelstelling van de workshop

Het elkaar op een informele manier leren kennen en middels interactieve spellen, waaronder een samenwerkingsspel, inzicht in teamsuccesfactoren en opdrachten waarbij zelfinzicht wordt verkregen een teamgevoel creëren waarbij respect en waardering voor elkaars sterke kanten voorop staan.

Algemene resultaten van de workshop

De deelnemers hebben elkaar op een andere manier leren kennen
De deelnemers weten wat de succesfactoren zijn van een team
De deelnemers zijn zich bewust van hun eigen kernkwaliteiten en hun daarbij behorende schaduwkanten en accepteren deze van zichzelf en elkaar.

WiMatch en Marc Organiseert organiseren een Teambuildings dag met actieve workshop, handen uit de mouwen voor sociaal bewustzijn en een ontspannen stadswandeling door hip Rotterdam met culinaire afsluiting in de Markthal!

Blind tekenen: Een leuke en verfrissende manier om zichtbaar te maken hoe mensen je zien en wat je daar zelf in terug ziet.

Samenwerkingsspel: De groep wordt opgesplitst in kleinere teams die door middel van samenwerken binnen 45 minuten een puzzel moeten zien op te oplossen met elkaar waarbij de volgende succesfactoren van een team een rol spelen.

Kernkwaliteiten: Na dit spel duiken we kort en interactief in de wereld van de kernkwaliteiten van Daniel Ofman. Hier wordt kort de theorie van de kernkwadranten toegelicht en inzichtelijk gemaakt dat elke kwaliteit ook een schaduwkant heeft en het belangrijk is deze van jezelf en anderen te accepteren of in ieder geval te respecteren.

2. Activiteit Stichting Jarige Job

Help samen met je collega’s om sociaal geïsoleerde kinderen een onvergetelijke verjaardag te bezorgen en leer ook jezelf en je collega’s beter kennen tijdens deze dag!

Ieder kind heeft recht op een verjaardag!

Uit onderzoek van het Sociaal Cultureel Planbureau (SCP) blijkt dat 61.000 kinderen in Nederland sociaal worden uitgesloten omdat ze opgroeien in armoede. Ze zitten niet op een sport, niet op muziekles, gaan niet mee met schooluitjes en vieren nooit hun verjaardag. Omdat nog niemand ervoor zorgt dat ieder kind normaal kan trakteren op school gaat Stichting Jarige Job dat doen!

Stichting Jarige Job wil er zeker van zijn dat die ouders ondersteund worden die dat het meest nodig hebben en heeft daarom gekozen voor samenwerking met de Voedselbank. Van de gezinnen die daar geregistreerd staan is het duidelijk dat ze in financiële nood verkeren.

Na de eerste kennismaking gaan we de handen uit de mouwen steken bij Stichting Jarige Job! (www.jarige-job.nl)

Ontvangst en introductie Stichting Jarige Job
Rondleiding Voedselbank
Verjaardag boxen inpakken in het magazijn van Stichting Jarige Job

Bij boeking van dit arrangement schenkt WiMatch 10% aan Stichting Jarige Job!

3. Stadswandeling Rotterdam met happy hour in Dé Markthal

Uw collega’s of relaties worden op een gezamenlijk afgesproken plek opgehaald door Rotterdambassadeur Marc. Via een leuke, korte stadswandeling door Rotterdam gaan we richting Dé Markthal. Onderweg vertelt de stadsgids bijzondere facts & figures over Rotterdam in het algemeen en de bezienswaardigheden in het bijzonder.

Met Rotterdambassadeur Marc Organiseert! wordt een “frisse neus” stadswandeling gemaakt langs de mooiste Iconen van Rotterdam zoals Rotterdam Centraal, de Skyline, Laurenskerk en natuurlijk De Markthal. We lopen door hippe straatjes, historische wijken terwijl de stadsgids allerlei leuke wetenswaardigheden en interessante facts & figures vertelt. We sluiten gezamenlijk af in De Markthal, met het grootste kunstwerk van Nederland als decor!

4.Walking dinner in De Markthal.

De Markthal is sinds de opening door Koningin Maxima een overweldigend succes met bijna meer dan 3 miljoen bezoekers in 2014! Internationaal geroemd en beroemd.

Jullie worden rondgeleid door De Markthal en krijgen alle wetenswaardigheden te horen over dit unieke bouwwerk en deze culinaire hotspot. Ook wordt het 10.000m2 (!) grote kunstwerk “Hoorn des overvloeds” toegelicht. Al lopende worden aan jullie heerlijke hapjes (tapas-size) geserveerd die begeleid worden door bijpassende consumpties. Uiteraard wordt er op verzoek vegetarisch of non-alcoholisch geserveerd.

Stel je voor……………

We beginnen met een heerlijk Spaans tapas assortiment met een mooie rode wijn, vervolgens proeven we uit de Ottomaanse keuken met een authentieke energieke theesoort. Een heerlijk Frans visgerechtje wordt a la minute gemaakt terwijl jullie nippend aan een bruisend glas cava staan te genieten. Op het terras staat reeds een mooi Aziatisch vleesgerechtje op jullie te wachten. Het nagerecht wordt weer op een ander terras in de Markthal verzorgd. After dinner coffee wordt gemaakt in een gezellige zaak waar jullie eventueel nog lang kunnen blijven “naborrelen”.Een leuke en verfrissende manier om zichtbaar te maken hoe mensen je zien en wat je daar zelf in terug ziet.

Arrangementsprijs:

Alle combinaties mogelijk.

  • Combinatie: Workshop, Jarige Job, Stadswandeling en walking dinner € 135,- p.p.
  • Combinatie: Workshop, walking dinner en stadswandeling € 99,- p.p.
  • Minimaal 10 gasten.
  • Prijzen zijn exclusief catering en btw.
  • Onder voorbehoud van beschikbaarheid.
  • Indien niet gekozen wordt voor St. Jarige Job als workshop locatie, dan komen ermogelijk kosten bij voor huur locatie. Uiteraard kan de workshop ook plaatsvinden bij u op het bedrijf.

Heeft u interesse in deze inspirerende dag waar Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, Teambuilding, persoonlijke ontwikkeling en bewustwording centraal staan?

Neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met:

WiMatch Marijke 06-81480915 info@wimatch.nl
Marc Organiseert! Marc 06-54217362 info@marcorganiseert.nl

Introductie Marc Organiseert

Marc Organiseert! is sinds 1998 ervaren in het organiseren van zakelijke evenementen. Creativiteit en flexibiliteit zijn kernwaarden. Kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid zijn vanzelfsprekend. Bedrijfsuitjes of meerdaagse incentives: Marc Organiseert! www.marcorganiseert.nl

 

Pin It on Pinterest

Share This