Training & Coaching bij organisatieveranderingen
“Als harder werken niet meer werkt” - Daniel Ofman
Wimatch helpt grip te krijgen op onproductieve gedachten en emoties
“You can't stop the waves, but you can learn to surf.” ― Jon Kabat-Zinn
WiMatch helpt je met jezelf bezig te zijn, zonder moeten
“Je kunt worden wie je wilt zijn” – Marijke Korendijk

Ben & Bonnie
Ben & Bonnie Disc Acteurs Nederland

Wij hebben twee trainingen voor Wimatch mogen versterken. Deze waren voor het management van een grote rederij. Ons is vooral de vastberadenheid van Marijke Korendijk opgevallen. Daarmee heeft zij een gecompliceerd conflict in de communicatie op managementniveau professioneel kunnen oplossen. Hierbij combineerde zij moeiteloos haar krachtige doorzettingsvermogen met haar empathische aanpak.  Wij zijn trots dat we hebben bijgedragen aan de uiteindelijke doorbraak.

Ben Abelsma & Bonnie de Ligny

Training vrijwilligers Stichting Jarige Job

Succesvolle kick-off training bij Jarige Job gegeven voor de Super Job League. images

Super job League is DE spannendste competitie voor bedrijven waarbij teambuilding, plezier en de mogelijkheid om kinderen in armoede een onvergetelijke verjaardag te bezorgen, door als team verjaardagsboxen te maken! Een feestje om nooit te vergeten!

Eerste pilots zijn al gepland en vanaf september zal het gaan lopen, dus hou de website en FB van Stichting Jarige Job in de gaten!

WiMatch is verhuisd!

Het nieuwe kantoor van WiMatch is nu al klaar en geopend met dank aan Voornedirect  voor de prachtige inrichting!

Vanaf a.s. maandag is het nieuwe adres:

Nauwe Sloopje 4

3231 BW te Brielle

Tel: 085-0407625

Bel even als je langs wilt komen voor een kop koffie.

Groet,

handtekening

IMG_9700 IMG_9701 IMG_9702

Ook voor DISC Analyse kunt u terecht bij WiMatch!

Betrouwbaar meten van menselijk gedrag

Persoonlijkheidsanalyse
De DISC® Persoonlijkheidsanalyse is een instrument dat diverse kenmerken meet van menselijk gedrag. Het brengt de vaak complexe werkelijkheid van mensen en hun gedrag overzichtelijk en begrijpelijk in kaart. Waarom hebben sommige mensen bijvoorbeeld weerstand tegen veranderingen terwijl anderen het juist opzoeken? Waarom nemen bepaalde mensen altijd de leiding en volgen anderen liever? Of waarom zijn sommige mensen zo flexibel en hechten anderen aan procedures? DISC geeft inzicht in waarom we doen wat we doen.

Dr. William Marston
DISC is ruim 90 jaar geleden ontwikkeld door psycholoog en professor dr. William Marston aan de Harvard Medical School en is gebaseerd op zijn werk The Emotions of Normal People. Sindsdien is DISC verder ontwikkeld en uitgegroeid tot een kwalitatief zeer volwaardig en accuraat psychometrisch gedragsinstrument. De Persoonlijkheidsanalyse is inmiddels door meer dan 60 miljoen mensen wereldwijd gedaan.

Validatie & betrouwbaarheid
Het DISC instrument is op verschillende onafhankelijke universiteiten onderzocht op validiteit en betrouwbaarheid. Uit deze studies blijkt dat het instrument meet waarvoor het ontworpen is (validiteit) en hoog scoort in de herkenbaarheid van de uitslag door deelnemers (betrouwbaarheids-score rond de 90%).

Lees meer:

https://www.wimatch.nl/disc-betrouwbaar-meten-van-menselijk-gedrag/

Sfeer impressie workshop Kernkwaliteiten 17 april 2015

IMG_0017_2IMG_0021_2IMG_0015_2IMG_0020_2foto workshop april

Ik wil iedereen bedanken voor haar inzet, enthousiasme en tip’s en tops tijdens de workshop Kernkwaliteiten.Op veler verzoek is deel 2 (de verdieping) in de maak. Hou de site en Facebook in de gaten voor nieuwe data.

Pin It on Pinterest

Share This